Veszélyes hulladék szállítás? Környezetvédelem, egészségmegóvás mindenek előtt!

veszélyes hulladék szállítás

Veszélyes hulladéknak minősül minden olyan hulladék, mely valamilyen anyagi összetevőjének tulajdonságából adódóan kockázatot jelenthet az egészségre vagy környezetre.

Besorolás szerint a teljesség igénye nélkül említenénk meg, néhány típust: robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, fertőző, irritációt okozó, toxikusak, vízzel való érintkezésük során veszélyessé válóak.

Veszélyes hulladék termelődhet és felhalmozódhat háztartásban, építési-bontási folyamatoknál, ipari üzemek, gyárak napi működése során.

Kezelését, elszállítását, kártalanítását, tárolását illetve megsemmisítését elvárás szerűen és kötelező módon betartandó EU szabályozási előírások kötik. Veszélyes hulladék szállítással ezek az anyagok és elemek az erre kijelölt telephelyeken elhelyezett megfelelő konténerekbe kerülnek.

Cégünk rendelkezik mindazon eszközzel, háttér kapcsolattal és engedéllyel melyek a veszélyes hulladék szállítás lehetővé tehetik.

Veszélyes hulladék szállítás csakis erre a célra berendezett szolgáltatók végezhetik, speciális védőruházatban, a megfelelő és szükséges eszközök alkalmazásával, az előírt rendelkezések szerint. Szakszerű odafigyeléssel történő mozdulatokkal szabad azokat be- illetve kiemelni annak érdekében, hogy a helyszínről a legnagyobb pontossággal legyen begyűjtve és eltakarítva. Szállítás során teljes mértékű elzártságot és stabilitást követel, így megelőzve a bárminemű környezetszennyezést: hogy az utakra kerüljön, vagy figyelmetlenségből, mulasztásból szivárogjon: levegőbe jusson.

Néhány érv, mely mellettünk szól:

  • több mint két évtizedes háttértapasztalattal rendelkezünk
  • minden autónk emelőhátfalas
  • fuvarozási munkánkat a pontosság, megbízhatóság és gyorsaság jellemzi
  • kizárólag az aktuális elvárásoknak megfelelő védőfelszereléssel ellátott teherautókkal dolgozunk
  • minden egyes használatban lévő autónk rendelkezik rakomány-biztosítással
  • minden sofőrünk rendelkezik a szükséges oktatási bizonyítvánnyal
  • munkatársaink folyamatosan elérhetőek
  • a gépjárművekbe szerelt GPS nyomkövető berendezésnek köszönhetően pontos tájékoztatást tudunk adni megrendelőink részére, mindig aktuális hollétükről
  • fix létszámmal dolgozunk, túlrendelés esetén viszont árkülönbség nélkül alvállalkozók bevonásával garantáljuk a fuvarmegbízások kivitelezését, így biztosítva ügyfeleinket arról, hogy a rakományt nem hagyjuk állni

Kérdés vagy kérés esetén, keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a veszélyes hulladék szállítással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak Önnek.