Biztonság és pontosság határok nélkül.

Mondja meg, hogy hova óhajtja és kollégáink máris útra kelnek áruja mihamarabbi terjesztésének célja érdekében. Közúti áruszállítást nem csak Magyarország határain belül, de velünk szomszédos, illetve környező országok területeire is vállalunk és végzünk.

Modern berendezésű, korszerű technológiájú, EU normás és különböző raksúlyú autóinkkal kialakított gépkocsi készletünk széles választéka lehetővé teszi számunkra nagy volumenű, különféle összetételű, és akár speciális tárolást igénylő rakomány fuvarozását is. Mivel vannak fűthető és hűthető rakterű teherautóink, ponyvás, dobozos, emelőhátfalas kamionjaink, ezért nemzetközi áruszállításban, akár raklaposan is, kiemelkedő szolgáltatást kínálunk, már meglévő ügyfeleink, valamint leendő megbízóink részére egyaránt.

Mielőtt rábízza a rakományt a nemzetközi áruszállítást végző cégre, mindenkép bizonyosodjon meg az alapos és precíz külső-belső csomagolásról. A rakodásról és további mozzanatokról profi kollégáink gondoskodnak. Önnek nem marad más dolga, mint kedve szerint, a saját maga megnyugtatása érdekében időnként rápillantani a küldemény aktuális hollétére, mely nyomon követhetőségéhez, igény esetén, hozzáférést adunk Önnek ehhez a programhoz.

Néhány érv, mely a mellett szól, hogy nemzetközi áruszállításhoz cégünket, az Albintransz Kft.-t válassza:

  • több mint két évtizedes háttértapasztalattal rendelkezünk
  • minden autónk emelőhátfalas
  • fuvarozási munkánkat a pontosság, megbízhatóság és gyorsaság jellemzi
  • kizárólag az aktuális elvárásoknak megfelelő védőfelszereléssel ellátott teherautókkal dolgozunk
  • minden egyes használatban lévő autónk rendelkezik rakomány-biztosítással
  • minden sofőrünk rendelkezik a szükséges oktatási bizonyítvánnyal
  • munkatársaink folyamatosan elérhetőek
  • a gépjárművekbe szerelt GPS nyomkövető berendezésnek köszönhetően pontos tájékoztatást tudunk adni megrendelőink részére, mindig aktuális hollétükről
  • fix létszámmal dolgozunk, túlrendelés esetén viszont árkülönbség nélkül alvállalkozók bevonásával garantáljuk a fuvarmegbízások kivitelezését, így biztosítva ügyfeleinket arról, hogy a rakományt nem hagyjuk állni

Kérdés vagy kérés esetén, keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy nemzetközi áruszállítással kapcsolatosan további információval és tájékoztatással szolgáljanak.

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, s reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfélkörünkben üdvözölhetjük.