Vállalkozásunk kezdete az 1994-es esztendőre tekint vissza. Családi vállalkozásként egy teherautóval, többnyire alvállalkozóként teljesítettünk fuvarmegbízásokat.

Az idő múlásával pontosságunknak, megbízhatóságunknak és korrekt partneri kapcsolatunknak köszönhetően egyre többen kerestek meg bennünket közvetlen ajánlatokkal.

Az eltelt idő alatt az állandó fejlődést szem előtt tartva gépjárműparkunk és szolgáltatásunk palettája is bővült. Megrendelőink igényeihez igazodva elkezdtük a veszélyes áruk és veszélyes hulladékok (ADR) szállítását.

Teherautóink rendelkeznek a szükséges védőeszközökkel, illetve gépkocsivezetőink a megfelelő oktatási bizonyítvánnyal. Kizárólag hátsó emelőfalas kocsikkal dolgozunk, alapfelszereltség a spanifer és a stretchfólia az áru rögzítéséhez, kézi raklapemelő(béka) a mozgatáshoz.

2002-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk. Célunk az egyenletes, kiváló minőségű szolgáltatás partnereink részére, ezért folyamatosan fejlesztjük járműparkunkat, informatikai hátterünket, és munkatársainkat is folyamatosan képezzük.

Gépkocsivezetőinkel szemben elvárás a kulturált, ápolt megjelenés, kommunikáció- és segítőkészség, valamint az elérhetőség és követhetőség érdekében a mobiltelefon.

Minden teherautónkba beszerelésre került GPS flottakövető rendszer, amely segítségével percre pontosan követni tudjuk autóink hollétét, ami nagyban segíti megrendelőink felé a precíz tájékoztatást!

Állandó megbízóink – amennyiben igénylik – hozzáférést kaphatnak a rendszerhez így mindig, minden körülmények között láthatják éppen merre jár az aktuálisan nekik szállító gépjármű.

Hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, ezért igyekszünk régi teherautóinkat korszerű Eu. normás gépjárművekre cserélni. Gépjárműveink mindegyike rendelkezik rakomány-biztosítással, mely garanciát jelent az áruszállítás közben esetlegesen keletkező károk megtérülésére.

Gépkocsivezetőink állandóak, egy autóval dolgoznak, ezáltal is lehetőséget kapnak arra, hogy a megrendelők valamennyi kérését, igényét ismerjék és teljesítsék.

Ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében, amennyiben saját szabad kapacitással nem rendelkezünk, alvállalkozókkal változatlan áron biztosítjuk a megbízások elvégzését.

Nagyon remélem, ez a rövid kis bemutatkozás felkeltette érdeklődését cégünk iránt és amennyiben egy maximálisan korrekt, megbízható partnert keres a szállításban, megtisztel minket a lehetőséggel, hogy Önöknél is bizonyíthassunk !