A fuvarozás több részterületén nyújtott szolgáltatásai közül, az Albintransz Kft. temperált szállítást is kínál meglévő valamint leendő ügyfelei részére. Belföldön az összes megyét lefedve, illetve külföldön, környező országokba és környező országokból is vállal és végez megbízásokat.

Temperált szállítással, érzékenyebb természetű, romlandó áruk, mint például élelmiszer, ital, hőérzékeny gyógyszerek, palánták speciális igényeinek eleget tevő körülményeket biztosítunk, mely a rakomány kiváló állapotát megőrző fuvarozást teszi lehetővé.

Függetlenül a kinti -20 fokos zord időjárási viszonyoktól, vagy épp +35 fokos aszfalt olvasztó hőségtől, szállításra szánt áruja lehet fagyveszélyes, vagy épp egy fix mérsékelt hőfokot igénylő, a meglévő járműparkunkban speciálisan temperált szállítás céljára is kialakított hűthető valamint fűthető rakterű teherautók állnak rendelkezésre, hogy velük kívánságának eleget tehessünk.

Hosszú évek során kialakított jó hírnevünk megőrzése érdekében, számunkra mindennél fontosabb, hogy megbízóink részére kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk, és a kívánt szállítmány épségben illetve az elvárásokhoz mérten ütemezett időn belül kerüljön el a megjelölt címre. Kollégáink gondos odafigyeléssel végzik munkájukat, és kialakult rutinjuknak köszönhetően a vezetés során esetlegesen megjelenő késleltető faktorokat is a leghatékonyabban védik ki.

Néhány érv, mely mellettünk szól:

  • több mint két évtizedes háttértapasztalattal rendelkezünk
  • minden autónk emelőhátfalas
  • fuvarozási munkánkat a pontosság, megbízhatóság és gyorsaság jellemzi
  • kizárólag az aktuális elvárásoknak megfelelő védőfelszereléssel ellátott teherautókkal dolgozunk
  • minden egyes használatban lévő autónk rendelkezik rakomány-biztosítással
  • minden sofőrünk rendelkezik a szükséges oktatási bizonyítvánnyal
  • munkatársaink folyamatosan elérhetőek
  • a gépjárművekbe szerelt GPS nyomkövető berendezésnek köszönhetően pontos tájékoztatást tudunk adni megrendelőink részére, mindig aktuális hollétükről
  • fix létszámmal dolgozunk, túlrendelés esetén viszont árkülönbség nélkül alvállalkozók bevonásával garantáljuk a fuvarmegbízások kivitelezését, így biztosítva ügyfeleinket arról, hogy a rakományt nem hagyjuk állni

Kérdés vagy kérés esetén, keressen minket bátran és bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a temperált szállítással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak egyéni érdeklődésének megfelelően.