A veszélyes anyagok közúti szállítása szigorú szabályzati előírásokhoz kötött, melyről részletesebben az ADR kifejezés beírásával lehet informálódni.

A veszélyes anyag szállítása nagy kockázattal jár, éppen ezért szükséges minden esetben a szállítandó rakományt megfelelően előkészíteni, hozzáértő, gondos mozdulatokkal a raktérbe emelni, megfelelően, stabilan rögzíteni, továbbá szállítás során fegyelmezetten, óvatosan vezetni. A bármely előbb felsorolt lépések csupán felületes betartásából vagy elmulasztásából hatalmas károk keletkezhetnek, úgy egészségre nézve, mint környezetünk épségére, tisztaságára gondolva.

Veszélyes anyag szállításhoz fontos a gépjárművek rendeltetésszerű felszerelése, berendezése, a sofőrök napi renden lévése anyagismeretből, ahhoz, hogy egy nem várt, de mégis bekövetkezett baleset következtében tudják mik azok a helyszíni lépések, amelyek megtételével a beavatkozás a biztonságos szállítást visszaállítja.

Cégünk, a fuvarozás területén aktívan töltött hosszú évei során, folyamatos fejlődésének köszönhetően, a teherautók korszerűsítésével és sofőrjeik megfelelő felkészítésével, valamint a rendszeres felülvizsgálatok betartásával és szükséges képzéseken való kötelező részvételek révén sikerült szolgáltatásai közé a veszélyes anyag szállítást is beiktatnia, melyet biztonsággal vállal és kínál megrendelői részére.

Környezetünk védelme, útjaink állapotának megőrzése illetve a közbiztonság zavartalansága mind szívügyünk, tudjuk tehát, hogy kötelességünk kizárólag olyan erőforrások kihasználása, eszközök bevonása és humán munkaerő alkalmazása mely a lehető legbiztonságosabb módon teszi lehetővé a veszélyes anyagok szállítását.

Amiért érdemes minket választani:

  • több mint két évtizedes háttértapasztalattal rendelkezünk
  • minden autónk emelőhátfalas
  • fuvarozási munkánkat a pontosság, megbízhatóság és gyorsaság jellemzi
  • megfelelő védőfelszereléssel ellátott teherautókkal dolgozunk
  • minden egyes használatban lévő autónk rendelkezik rakomány-biztosítással
  • minden sofőrünk rendelkezik a szükséges oktatási bizonyítvánnyal
  • munkatársaink folyamatosan elérhetőek
  • a gépjárművekbe szerelt GPS nyomkövető berendezésnek köszönhetően pontos tájékoztatást tudunk adni megrendelőink részére, aktuális hollétükről
  • fix létszámmal dolgozunk, túlrendelés esetén viszont árkülönbség nélkül alvállalkozók bevonásával garantáljuk a fuvarmegbízások kivitelezését, így biztosítva ügyfeleinket a rakomány haladásáról

Kérdés vagy kérés esetén, keressen minket bizalommal a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, hogy a veszélyes anyag szállítással kapcsolatosan további információt és tájékoztatást nyújthassanak az Ön számára.